Thumps up

In mijn functie als directeur van Rico Recreatie heb ik Piet Bieshaar ervaren als zeer kundig en bekwaam, met een brede kennis van zaken.

Door zijn prettige en efficiënte manier van aanpak komt Piet snel tot de kern en weet goed sturing aan zowel de directie als het management te geven.

Dit op verschillende vlakken, zoals het sparren over toekomstplannen, de werving en selectie van nieuwe medewerkers met de benodigde kwaliteiten, het tot recht doen komen van de kwaliteiten van de medewerkers, het creëren van een grotere onderlinge samenhang door teambuilding en het coachen van individuele medewerkers. Ik beveel Noordzaak en dus Piet Bieshaar zeker aan bij vraagstukken van bovenstaande aard. 

Richard BlankenRichard Blanken
Algemeen directeur bij Rico Recreatie en Camper Rent EuropeNa de gemeenteraadsverkiezingen is in mei een nieuw college van B&W in Bedum geïnstalleerd.

Met de komst van twee nieuwe wethouders is op Schiermonnikoog ingezet op het smeden van een hecht team dat, tegen de landelijke trend in, vier jaar in dezelfde samenstelling collegiaal gaat besturen. Onder de pragmatische en inspirerende begeleiding van Piet Bieshaar is daarvoor gedurende een tweedaagse een goede basis gelegd. In zijn begeleiding heeft hij blijk gegeven van zijn brede ervaring, zijn nuchtere aanpak en heldere analyses; ingrediënten voor een succesvolle begeleiding!

Richard Wiltjer

Richard Wiltjer
Gemeentesecretaris Gemeente BedumNoordzaak heeft zich bij Concept7 beziggehouden met het sparren met de eigenaren over organisatieontwikkeling en met teambuilding in het kader van oriëntatie op de toekomst.

Beleving door Concept7: "Betrokken, een hoog kennisniveau maar vooral ook leuke sessies gehad."

Directie
Concept7


In de loop van de tijd heeft Noordzaak voor digiTAAL diverse opdrachten mogen uitvoeren.

Met de directie van digiTAAL zijn sessies gehouden om tot een nieuwe missie, visie en strategie te komen. Dit vormde het uitgangspunt voor alle daarop volgende activiteiten door Noordzaak.

Alle personeelsleden hebben een MDI Gedrag en Drijfveren persoonlijkheidsprofiel gemaakt. Om daarmee de innerlijke kwaliteiten van de medewerk(st)ers in beeld te brengen. Ook zijn met de nieuw geformuleerde missie, visie en strategie in het achterhoofd, de diverse functies binnen digiTAAL onderworpen aan een functieschouw. De uitkomsten zijn gematcht met de individuele persoonlijkheidsprofielen van de medewerk(st)ers.

De bevindingen leidden voor sommige medewerk(st)ers tot individuele coaching en voor het team tot teambuilding sessies.

Beleving door digiTAAL: Al enkele jaren werkt digiTAAL samen met Noordzaak. Intussen zit het bedrijf in onze genen, Piet is niet meer weg te denken bij digiTAAL. Noordzaak is een beetje met digiTAAL vergroeid. Dat betekent natuurlijk niet dat Noordzaak altijd over de vloer is, maar wél altijd als het nodig is.

Wat doet Noordzaak voor digiTAAL? Kort en goed: het hele reilen en zeilen van digiTAAL wordt met Piet besproken waarbij er met behulp van o.a. persoonlijkheidsprofielen wordt gefocussed op de mens, dus klanten, individuele medewerkers en het team.

Piet houdt digiTAAL een spiegel voor: omdat hij buitenstaander is, maar wel betrokken, pikt hij snel op wat er speelt bij individuen en in het team. En kan hij er iets mee doen. Dat doet hij dan ook, altijd correct, met adviezen die er toe doen. Met een scherp oog voor privacy, bedrijfsbelang, proces en personen.

De samenwerking met Noordzaak heeft digiTAAL veel gebracht en ik beschouw Piet ook als vriend, noem het zakenvriend. We delen emoties, maar het blijft op het zakelijke vlak. Noordzaak past in die zin goed bij digiTAAL: het zakelijke en persoonlijke liggen dicht bij elkaar, overlappen soms...

Margreet Homan

Margreet Homan
Managing partner bij digiTAAL duurzaam communicerenPiet has given an important drive to my business by exploring the opportunities for our sales in the Netherlands and for the export as well.

I still have much profit of the input he has given to my business and I have become a more importend player in the international market.

Rob MeystRob Meyst
Owner at Rosign“Ik heb Piet enkele jaren geleden leren kennen door mijn werk als haptotherapeut en fysiotherapeut.

Mijn eerste contact met Noordzaak was meteen goed. Prettige mensen waarop je kan rekenen en waarmee ik een vertrouwensband heb opgebouwd. We kunnen elkaar met veel plezier cliënten aanbevelen, wetende dat deze met zorg en vakkundigheid worden behandeld. Voor mij een waardevolle samenwerking die zeer zeker gecontinueerd mag worden.” 

Gerard SoumaGerard Douma
Eigenaar Praktijk voor Haptotherapie en Coaching

 

 

Contact

managing partner bij digiTAAL duurzaam communiceren