BRUGGENBOUWER

Brug

Piet Bieshaar is sinds 2005 de drijvende kracht achter Noordzaak. Zijn ambitie is mensen en organisaties het beste uit zichzelf te laten halen. Hiervoor bouwt hij bruggen tussen mens en organisatie, tussen soft- en hardskills.

Advocaat van de duivel

Piet Bieshaar

Piet werkt op een confronterende en doortastende manier naar een oplossing voor personele en organisatievraagstukken. Hij speelt hierbij graag advocaat van de duivel, maar wel op een optimistische, creatieve en resultaatgerichte wijze. Anderen zien hem als integer, deskundig, betrouwbaar en loyaal, met een noordelijke 'no nonsens mentaliteit'. Hij streeft naar duurzaamheid, zowel in de klantrelatie, als in de transformatie van uw organisatie.

Kennis en expertise

Het advies is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in management- directie- en bestuurlijke functies, alsmede een aantal afgeronde managementstudies. Hij heeft o.a. CEDEP General Management gestudeerd aan de INSEAD Business School in Fontainebleau.

Tevens is Piet gecertificeerd in een aantal DISCOVER analyses (Gedrag, Drijfveren en Talenten), TTI Successinsights assessments en Denkpatronenanalyses.

Bezoek het profiel van Piet Bieshaar op Linkedin voor meer informatie over kennis, ervaring, expertise en aanbevelingenMeer informatie over het track record van Noordzaak is ook te lezen op de pagina's Portfolio, Referenties, Recensies en Aanbevelingen.


Contact